Vakantiewoning De Meiboom Langemark

obussen pondfarmKleinschalig museum, dat de historische feiten koppelt aan de nog steeds aanwezige dagelijkse gevolgen voor de streek. Alternatieve manier om dit stuk geschiedenis voor alle leeftijden te beschrijven. professionele uitleg door de verzamelaar Stijn Butaye die je meeneemt 100 jaar terug in de tijd op basis van zijn vondsen. 

Memorial museum PasschendaleMemorial Museum Passchendaele 1917 is gevestigd in een kasteel dat tijden de Eerste Wereldoorlog werd verwoest. In 1925 werd het opnieuw opgebouwd in Normandische stijl. Het museum schetst een beeld van de vijf slagen die bij Ieper zijn geleverd. Bezoekers lopen in een Duits loopgraaf, dalen af in een Britse dug-out van zes meter diep met hoofdkwartieren, een communicatiepost en slaapplaatsen.

de oude kaasmakerijDe Oude Kaasmakerij is een levendige herinnering aan het kaasmaken tijdens het interbellum. Op een interactieve manier ontdekt u de geheimen en verhalen achter dit product.

logo inflandersfieldsIn het nabijgelegen Ieper bevindt zich een alternatief museum omtrent de oorlog 14-18. Je wordt er aan de hand van een gekozen personage doorheen de oorlog geleid. Hier alvast de link naar hun vlog.

companylogo.home

           

Free Joomla templates by L.THEME